Publicat : lun, nov. 7th, 2016

Toma Petcu: Toate miscarile politice de pana acum ale PNL duc la un scenariu sumbru pentru Romania

toma-petcuIn cadrul unei recente conferinte de presa, copresedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu si-a exprimat ingrijorarea vis a vis de o eventuala ramanere in posturi a ministrilor tehnocrati.
Candidatul ALDE Giurgiu pentru Camera Deputatilor a declarat ca tehnocratii vor sa dea o alta directie Romaniei si ca aducerea acestora la guvernare din esalonul trei din Bruxelles a fost un joc politic al presedintelui Iohannis, cu ajutorul caruia sa isi planteze “un guvern al lui”.
Referindu-se la alegerile din 11 decembrie, Toma Petcu a precizat ca s-a facut deja primul pas pentru pastrarea actualilor ministri, prin “contopirea programului” de guvernare al PNL cu Platforma 100 a lui Ciolos.
“PNL si-a asumat platforma premierului Dacian Ciolos, pentru ca nu are un program de guvernare coerent… Practic s-a facut pasul pentru pastrarea aceluiasi guvern… Vom asista la pastrarea acelorasi ministri, care au dovedit ca sunt incompetenti, iar daca cetatenii cad in aceasta capcana vom avea in fruntea Guvernului oameni luati de pe strada, care nu au nicio legatura cu politica… Pentru ca este foarte posibil ca PNL sa spuna ca nu are pe nimeni in partid care sa ocupe o functie de ministru… Toate mutarile politice de pana acum duc spre aceasta varianta sumbra pentru Romania”, a declarat Toma Petcu.
Candidatul ALDE Giurgiu pentru Camera Deputatilor a mai precizat ca toata aceasta dezbatere sterila, in capcana careia a cazut si mass media nu a facut decat sa duca in derizoriu clasa politica, pentru ca in loc sa se faca dezbateri pe proiecte si programe, toate discutiile sunt axate pe dosare penale…

Despre autor

-