Publicat : vin, apr. 17th, 2015

Toti parlamentarii de Giurgiu au semnat „lista rusinii” – proiectul privind pensiile speciale

parlamentul romaniei225 de deputati si senatori au semnat pentru proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, care a fost depus miercuri la Parlament. Proiectul prevede majorarea pensiilor parlamentarilor in functie de numarul de mandate detinute. Astel, pentru un mandat, un parlamentar va primi in plus la pensie aproximativ 1.200 lei, pentru doua mandate aproximativ 2.400 lei iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Parlamentarii giurgiuveni sunt cu totii pe aceasta lista: deputatul Nicolae Florian (PSD), deputatul Marin Anton (UNPR), deputatul Ioan Viorel Teodorescu (UNPR), deputatul Liliana Ciobanu (grupul deputatilor neafiliati) si senatorii Niculae Badalau (PSD) si Lucian Iliescu (PNL).

Deputatul PNL Raluca Surdu, copresedintele PNL Giurgiu nu se afla printre semnatarii acestei liste.

Este de remarcat faptul ca, dupa declaratia presedintelui PNL – Alina Gorghiu – care a precizat ca nu sustine acest proiect de lege, mai multi parlamentari PNL care au semnat aceasta initiativa au anuntat ca isi retrag sustinerea proiectului. Printre acestia nu se regaseste insa si senatorul Lucian Iliescu…

Despre autor

-