Publicat : lun, nov. 27th, 2017

Tribunalul Bucuresti a inregistrat cererea de dizolvare a PSD

dinu iIonel Dinu, secretar general adjunct al PNL Giurgiu a depus la Tribunalul Bucuresti, cererea si motivatia pentru dizolvarea PSD. Cererea a fost inregistrata de Tribunalul Bucuresti cu nr. 44.907/3/2017 si a fost repartizata la Sectia 5 civila.
Ionel Dinu a declarat intr-o conferinta de presa ca motivatia este aceea ca PSD nu si-a respectat promisiunile din Programul de guvernare. In motivatie, liberalul a facut referire la art. 44 din Legea partidelor politice, la prevederi din Constitutia Romaniei, dar si la OG 55, prin care foarte multi primari au avut liber sa plece la PSD din partidul care i-a consacrat si care a fost declarata neconstitutionala de catre CCR.
“Ceea ce am facut eu, in nume personal este un semnal de alarma si pentru celelalte partide, care vor trebui sa isi duca la indeplinire promisiunile electorale si politice.
Odata inregistrata aceasta cerere, Tribunalul Bucuresti o va lua in dezbatere si pe masura ce aflu noutati va voi tine la curent”, a declarat Ionel Dinu.

Despre autor

-