Publicat : lun, feb. 23rd, 2015

Un pariu din care, indiferent cine pierde, cetatenii trebuie sa castige…

R. cucIn cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, purtatorul de cuvant al social democratilor – Razvan Cuc a precizat ca in curand, Consiliul Judetean va avea sedinta pentru aprobarea bugetului institutiei pentru anul in curs.

Razvan Cuc a precizat ca, pentru a echilibra discrepantele dintre judete, Guvernul Ponta a alocat o suma mai mare pentru judetele care pana acum au fost defavorizate din acest punct de vedere, carora sistematic li se acordau sume mai mici… Pentru judetul Giurgiu s-au alocat peste 600 de miliarde de lei vechi., ceea ce i-a permis presedintelui CJ, Vasile Mustatea sa directioneze o parte din suma si catre Teatrul Tudor Vianu sau pentru Spitalul Judetean…

“As vrea sa ii dau un sfat domnului Mustatea: nu as vrea ca institutiile subordonate Consiliului Judetean (DGASPC, Teatru, Spital, Directia de Transport, Centrul pentru Pastrarea si Promovarea Traditiilor) sa fie folosite ca niste debusee pentru imagine politica pe sute de mii de euro” a precizat Razvan Cuc.

El a mai declarat ca are curajul sa faca un pariu cu Vasile Mustatea… Pe care suntem convinsi, purtatorul de cuvant al PSD isi doreste sa il piarda…

“Este vorba de reabilitarea faimosului si impracticabilului DJ 603 pe un proiect european . Termenul de finalizare al executiei este 3 iulie 2015… Daca domnul Mustatea reuseste sa realizeze acest drum pana la 1 iulie 2015, eu promit ca timp de o luna de zile sa nu mai spun nimic legat de domnia sa. Dar daca pierde acest proiect si nu realizeaza drumul, sa se gandeasca el singur ce ar trebui sa faca…” a declarat Razvan Cuc .

Despre autor

-