Publicat : mie, oct. 7th, 2015

Urmeaza trei luni de “calvar… santieristic”

conducte termice jpgIn cateva zile “calvarul” la care facem referire va deveni realitate. Din fericire si… din pacate. Este vorba despre taierea conductelor supraterane de transport al agentului termic si izolarea si ingroparea altor conducte pe aceleasi trasee. Edilul sef a precizat faptul (cunoscut de toti giurgiuvenii) ca vechile conducte aveau pierderi mari din cauza supradimensionarii acestora si a proastei izolari, nemaivorbind despre lungimea traseului de la CET pana la consumatori. Ori, aceste pierderi se revarsau in pretul gigacaloriei.

“Imi pare rau, dar pentru cetatenii din anumite zone ale orasului (str. Negru Voda – str. Caramidari, str. Decebal, cartierul Policlinicii, etc) vor fi trei luni de calvar. De ce incep aceste lucrari abia acum, in prag de iarna? Pentru ca am primit cofinantarea de la bugetul de stat in luna iulie, iar procedura de licitatie a durat doua luni”, a precizat Nicolar Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Geta spune:

    Si cand nu va iesi primar, tot altii vor fi de vina.

  2. ionescu spune:

    Pentru că a primit cofinanțarea nu știu când? Ne-am obișnuit cu Barbu, numai scuze și justificări, el e perfect, pentru tot ce nu e bine doar alții sunt vinovați.