Publicat : sâm, mai 7th, 2016

Va primi Beianu ajutor de “somaj politic”?

unemployedIn cadrul unei conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau a facut o previziune sumbra despre viitorul politic al lui Dumitru Beianu. Declaratia liderului PSD Giurgiu vine in conjunctura ultimelor transferuri facute de PNL Giurgiu: Lucian Iliescu si Marin Anton.
Niculae Badalau a spus ca “dupa locale, Dumitru Beianu va ramane cel mai tanar somer politic”….
“Marin Anton ii va trage presul de sub picioare, Iliescu are deja sabia ridicata… dar sa nu se gandeasca sa vina la PSD, pentru ca va avea… usile inchise”, a precizat liderul social democrat.
Daca luam in calcul trecutul politic al copresedintelui PNL Giurgiu si mai ales numarul de partide pe la care a trecut si a candidat din 1996 pana in zilele noastre, ingrijorarea lui Badalau este superflua. Cu siguranta, Dumitru Beianu isi va gasi un “acoperis politic”, in contextual in care traim o perioada in care partidele politice apar ca ciupercile dupa ploaie…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. blend-a-merde spune:

    Se zice că un anumit animal moare de drum lung şi badalau de grijă altuia. Şi uite aşa, deşi nu simpatizez componenţa liberală de la capătul celei mai vechi căi ferate din România, nulităţile pesediste mă împing spre votarea „aleşilor” penelisti. Cum şi geoană şi ponta ar fi câştigat alegerile dacă si-ar fi ţinut gura, aşa şi cu ai noştri politicieni pesedisti de culoare roşie dar urât mirositoare precum acea materie maro pe care fiecare o sloboaze zilnic, pentru verificarea valabilităţii legii gravitaţiei.

  2. bute lia spune:

    e trist cand mori de grija altuia…chiar naiv !