Publicat : mie, mart. 11th, 2015

Vasile Mustatea vrea un „pact” politico – administrativ pentru dezvoltarea judetului

vasile mustateaIntr-o conferinta de presa sustinuta la sediul CJ, presedintele institutiei, Vasile Mustatea a facut un apel catre toti responsabilii judetului (din punct de vedere politic) pentru a se stabili o intalnire in vederea punerii la punct a unei strategii de dezvoltare a judetului Giurgiu pe termen lung.

„Pentru aceasta strategie am gandit si doua prioritati pe marginea carora sa discutam: masterplanul pentru alimentarea cu apa si canalizarea localitatilor judetului si modernizarea drumurilor judetene.

In ce priveste masterplanul, consider ca va trebui sa reluam procedura de constituire a ADI-ului, in asa fel incat sa fie cuprinse in acesta si localitatile care au intentionat sa intre in ADI Voluntari si care au ramas pe dinafara, din cauza unui joc politic pagubos”, a declarat Vasile Mustatea.

El a mai spus ca strategia pe care o are in vedere trebuie sa fie una pe termen lung, iar acordul care se va perfecta intre fortele politice judetene sa fie respectat si sa tina cont de interesul locuitorilor judetului, indiferent de partea cui se va afla puterea in CJ dupa anul 2016.

Despre autor

-