Publicat : vin, oct. 30th, 2015

Vasile si Floricel stati frumos pe scaunel…

marian-minaEvident, Nicolae Florian (Floricel) pe „scaunelul” din Camera Deputatilor si Vasile Mustatea pe scaunul de presedinte al CJ – asa a lasat sa se inteleaga Marian Mina, vicepresedinte al PSD Giurgiu, in cadrul unei conferinte de presa. In calitate de director al DRDP Bucuresti, liderul PSD-ist a comentat dur „promisiunile electorale” ale deputatului (fost PSD, actualmente PNL) Nicolae Florian si actiunile presedintelui CJ cu privire la construirea unei… salbe de poduri de-a lungul si de-a latul Dunarii.

Marian Mina a facut cateva precizari, in urma unor articole aparute in anumite publicatii online:

„Nu mi-as permite sa glumesc pe seama unei probleme asa de serioase cum este dezvoltarea regionala si mai ales a judetului si municipiului Giurgiu. Giurgiuvenii nu trebuie sa se inghesuie sa voteze un anume candidat numai pentru ca acesta face promisiuni si actiuni care sunt pur electorale. Problema unui nou pod peste Dunare trebuie tratata cu realism, nu in context electoral. La problemele de infrastructura pe care le avem de rezolvat (finalizarea podului de la Bucsani, spitalul judetean, teatrul Tudor Vianu, DJ 603, etc), constructia unui nou pod in viitorul apropiat, langa actualul pod in care deja s-au investit circa 17 milioane de euro este putin probabila”, a declarat Marian Mina.

In acelasi context, directorul DRDP Bucuresti a spus ca nici el si nici guvernantii nu sunt impotriva unui astfel de demers, dar ideea trebuie discutata cu pragmatism, fara patos electoral si fara sa se creeze oamenilor asteptari electorale.

Asadar, podurile peste Dunare pentru care Deputatul Nicolae Florian face lobby ar putea fi construite, dar nu acum, nu aici si mai ales… nu intr-o campanie electorala perpetua, doar pentru atragerea si amagirea electoratului.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. mina trista spune:

    mina asta e unul din multii incompetenti psd tinuti in functie doar pentru ca are o pila puternica.nu degeaba a fost nasit de badalau.dar asa e acum la moda,nu conteaza cat te duce capul,conteaza cine te recomanda.

  2. ionescu spune:

    S-a trezit Mina acum că îi iau alții înainte cu podul? Despre asta s-a vorbit de mai mulți ani, și nu era campanie electorală. Mai bine și-ar vedea bârna din ochii lui să facă drumurile că suntem de râsul Europei cu gropile și noroaiele din România.