Publicat : joi, mart. 17th, 2016

Voestalpine isi extinde investitiile in Giurgiu

voestalpine grIn cursul acestei saptamani, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a avut o intalnire cu reprezentanti ai conducerii din Romania ai firmei Voestalpine, intalnire in cadrul careia CEO Voestalpine si-au manifestat intentia de a realiza o extindere a fabricii de la Giurgiu.
“Grație proiectului trimodal ce urmează sa fie implementat la Giurgiu de catre ILR, a facilităților logistice de care se vor putea bucura cei de la Voestalpine, conducerea nationala a fabricii de oteluri a decis extinderea cu incă 1200 de mp, respectiv opt hale, investitie in valoare de circa două milioane de euro, incepand cu anul 2017. Beneficiile aduse prin reducerea cheltuielilor de transport si logistica i-au determinat pe austrieci sa se dezvolte si sa isi crească astfel capacitatea de stocare, in conditiile in care afacerile in România sunt pe un trend ascendent”, a precizat primarul Barbu intr-o conferinta de presa.
De asemenea, conducerea Voestalpine si-a exprimat intentia de a se implica si in procesul educational al liceenilor din Giurgiu. Este vorba de implementarea unor programe educationale care se desfasoara cu succes inca de anul trecut, programe desfasurate sub egida unui club al mediului de afaceri de top din Romania din care face parte si Voestalpine.

Despre autor

-