Publicat : vin, oct. 9th, 2015

Vot pentru Dragnea, duminica, 11 octombrie. Unde vor vota pesedistii?

Barbu - CucLa o recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, presedintele organizatiei municipale a social-democratilor, Nicolae Barbu a facut precizari cu privire la locatiile unde membri PSD din municipiu vor putea sa voteze singurul candidat pentru presedintia partidului – Liviu Dragnea.

Nicolae Barbu a precizat ca in municipiul Giurgiu vor fi amenajate patru sectii de votare: Punctul Termic (PT) 35 – in apropierea pasarelei de la intrarea in Giurgiu (sediul Clubului Seniorilor); Punctul Termic aflat in imediata apropiere a Gradinitei nr. 4 (cartierul Tineretului – unde va fi si sediul Biroului Electoral Municipal); Strada Mircea cel Batran – fostul sediu al PPDD; Punctul Termic nr. 91 – in cartierul Policlinicii.

Programul sectiilor de vot de pe intreg teritoriu se inscrie in intervalul orar 08:00 – 20:00.

Razvan Cuc, purtator de cuvant al PSD Giurgiu a declarat ca la nivel de judet vor vota 18.500 de membri de partid, urmand ca la o saptamana dupa centralizarea rezultatului – 18 octombrie, o delegatie formata din 121 de pesedisti giurgiuveni sa participe la Congresul PSD, unde Liviu Dragnea va fi validat si unde se vor desfasura alegerile pentru celelalte structuri centrale de conducere ale PSD.

In ce priveste procedura de vot de duminica, 11 octombrie, vicepresedintele partidului, Cristian Marciu a precizat ca listele pentru toate localitatile judetului sunt pregatite si actualizate… iar daca exista vreun membru din alt judet care se afla intr-o localitate din Giurgiu si vrea sa voteze, acesta nu isi va putea exercita dreptul de vot decat in baza unei adeverinte eliberate de organizatia din care face parte. In situatia in care are aceasta adeverinta, va putea vota si va fi inscris pe o lista suplimentara. Membrii PSD trebuie sa se prezinte la sectiile de votare cu Cartea de Identitate.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. GOGU spune:

    Hai la vot comunistilor, trebuie sa avem unanimitate ! Vai ce emotii am !

  2. Coman Doru spune:

    Aceasta ‘mascarada” arata diferenta fata de „alegerea” Alinei Gorghiu sefa a vechiului PNL de cateva sute de delegati,dar dupa ce fusese „numita”de cel care-si doreste „Guvernul Meu”!

  3. Misu spune:

    La ce bun aceasta mascarada!