Publicat : joi, iul. 6th, 2017

Weekend-uri “sarbatorite” prin munca de ALDE Giurgiu

1 ALDE VladuIn cadrul unei recente conferinte de presa, presedintele organizatiei municipale ALDE Giurgiu a facut o scurta informare cu privire la “activitatea de partid” a membrilor filialei.
Alexandru Vladu a precizat ca la nivel de organizatie judeteana, in fiecare localitate vor avea loc alegeri, astfel ca pana in data de 18 septembrie acest proces sa se finalizeze…
“De saptamana trecuta am declansat alegeri in organizatiile comunale… Sambata trecuta am infiintat organizatia de la Mihailesti, condusa de Ionel Tudose, fostul candidat ALDE la Primaria orasului. Acelasi lucru s-a intamplat in localitatile Slobozia si Letca Noua. In fiecare sambata si duminica, dupa un grafic bine stabilit, mergem in comune, unde organizam si asistam la alegeri, iar acolo unde nu avem organizatii incercam sa convingem oameni de calitate sa vina langa noi. In data de 18 septembrie ne-am propus sa finalizam alegerile , inclusiv in comunele unde pana acum nu aveam organizatii constituite”, a declarat Alexandru Vladu.
Liderul ALDE Giurgiu a mai adaugat ca acelasi process va fi in derulare si in organizatiile de cartier si in cele de pe langa sectile de votare din municipiul Giurgiu.

Despre autor

-