Publicat : mar, mart. 15th, 2016

Zece mii de euro pentru… descurajare?

pamfletMotto: “Cine are, are nu-i ca care n-are” (vechi proverb din Botswana)
E scandal mare in ce-a mai ramas din alianta contra naturii, PDL – PNL. Scandalul, spun surse nemultumite din PNL (sau PDL?) a plecat de la constituirea listei de consilieri locali. Cica Floricel ar fi venit cu o lista (validata de Beianu) in care erau trecute numele unor neamuri, prieteni, sponsori… Adicatelea exact ce a incercat sa faca Cracea (atentie, nu-i cacofonie, desi pare) la Miscarea Populara. Bai membrilor, in afara de faptul ca sunteti… niste membri (cu un singur “i”), eu am facut lista. Cui nu-i convine sa plece acasa. Cine face gat il dam afara.
Sursa noastra zice ca s-au gasit si d’aia de au facut gat, iar ca sa-i potoleasca si sa le diminueze din avantul democratic, Beianu ar fi propus (la oha, bineinteles) ca fiecare din cei care ar dori sa fie pe lista de consilieri sa cotizeze cu 10.000 de euro. Cine n-a cules inca recolta de euroi sa se imprumute, sa ia cu camata, sa dea in cap, treaba lor…
Propunerea i-a bulversat si i-a mai potolit pe guralivii cu visuri de consilieri municipali. Numai ca si-au dat seama mai tarziu ca a fost doar o propunere facuta pentru a-i descuraja, astfel incat neamurile, prietenii si sponsorii lui Floricel sa stea linistiti in capu’ la lista.
Surse de la PNL Central au precizat pentru o agentie de presa din Botswana (de unde am cules si noi proverbul din motto si care are ca si denumire a monedei nationale fix rezultatul liberalilor la locale) ca la mosia de la Florica, localnicii ar fi auzit ca Bratianu s-ar fi zvarcolit in mormant. Liderii liberali i-au linistit pe localnici spunandu-le ca vor veni seisme si mai mari: “La Giurgiu pe atat se merge, ca e judet sarac, sa vedeti cutremure cand va rosti suma (cu glasu-i tunator), Ludovic Orban…
N.R. Aceasta este o incercare de pamflet. Orice asemanare cu persoane din viata reala poate fi (sau nu) pur intamplatoare… sau (de ce nu) cat se poate de reala. Depinde de (j)unghiul din care priviti/cititi.

Bot S. Wana

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Stimate domnule Diaconescu,
  pentru ca sunt un om care iubeste si respecta adevarul va rog sa-mi permite-ti sa-mi cer scuze public pentru comentariul anterior intrucat m-a indiganat atat de tare articolul dumneavoastra si prin urmare m-am documentat pertinent si serios in legatura cu cele sesizate in articolul dumneavoastra.
  Prin urmare, in urma cercetarilor pe care le-am facut am realizat ca partial aveti dreptate, intrucat in una din sedintele organizatiei municipale un coleg a facut o propunere in sensul celor descrise de dumneavoastra, propunere cu care eu sunt in total si profund dezacord.
  Cu speranta ca scuzele mele publice sunt intelese in sensul interesului public, va multumesc.
  Cu respect,
  Gheorghe Stefan

 2. ionescu spune:

  Chiar este cusută cu ață albă, adică mai mult decât atât. Cât de disperat trebuie să fii să inventezi astfel de tâmpenii și să le mai și publici.

 3. Membru PNL spune:

  DL. DIACONESCU AVETI DREPTATE CU ACEST ARTICOL
  DE CE VA SUPARA ADEVARUL?
  SE STIE DESPRE ACESTE COTIZATII LA CONSILIER
  DUMNEAVOASTRA NU RESPECTATI CITITORII NU DL DIACONESCU

 4. Gheorghe Stefan spune:

  Stimate domnule Diaconescu, cu tot respectul dar cu acest articol ati reusit sa va descalificati total ca un jurnalist care se gandeste la cititorii sai. Asemenea aberatii nu cred ca pot fi crezute de o minte normala. Este prea mult, va rog sa nu intrati in penibil si derizoriu. Din punctul meu de vedere ar trebui ca cei incriminati sa va actioneze in instanta. Este prea mult, omeneste este prea mult, exagerati si in egala masura va discreditati. Pentru ce? Pentru doi arginti? Daca va respectati cititorii, va rog frumos sa redeveniti omul Gim Diaconescu pe care-l stiu eu!
  Cu deosebit respect,
  Gheorghe Stefan