Publicat : mie, apr. 22nd, 2015

35 angajati ai Politiei Locale Giurgiu asigura… linistea zilelor municipiului

p-localaIn conformitate cu legislatia in vigoare si conform competentelor, in colaborare cu celelalte structuri care compun sistemul integrat de forte, ce asigura linistea si ordinea publica pe raza municipiului Giurgiu, va aducem la cunostinta ca, Directia Politiei Locale Giurgiu va asigura o serie de masuri specifice pentru executarea misiunilor impuse de activitatile ce se vor desfasura pe raza municipiului Giurgiu, cu ocazia “ZILELOR MUNICIPIULUI GIURGIU”, in zilele de 23, 24, 25 si 26.04.2015, precum si cu ocazia partidei de fotbal, F.C. Astra Giurgiu – Gaz Metan Medias, din cadrul Campionatului National de Fotbal, editia 2014 – 2015, programata in data de 26.04.2015, incepand cu orele 18.30. De asemenea Politia Locala Giurgiu va asigura masuri de ordine publica si siguranta rutiera, cu ocazia desfasurarii „Crosului Tineretului”, ce va avea loc in data de 25.04.2015, startul va fi dat la orele 11.00, intersectia Sos. Bucuresti/Str. Tineretului, cu sosirea la “Teatrul Tudor Vianu”.

In acest sens, efective din cadrul birourilor Ordine Publica, Interventie si Siguranta Rutiera, precum si din cadrul compartimentelor de specialitate, vor actiona in cooperare cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu, Politia Municipiului Giurgiu, conform Planurilor de actiune intocmite pentru fiecare manifestare.

Pentru executarea misiunilor specifice, in perioada sus mentionata, vor actiona zilnic, un numar de 35 angajati ai Politiei Locale Giurgiu, beneficiind de suportul logistic din dotarea institutiei si anume: o autospeciala marca Mercedes si patru autoturisme Dacia Logan.

Despre autor

-