Publicat : mie, apr. 13th, 2016

420 de locuri de munca vacante la prima bursa a locurilor de munca din 2016

bursa-locurilor-de-munca-Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu va organiza prima bursa a locurilor de munca din acest an, in data de 14 aprilie 2016.
Aceasta actiune, devenita traditionala, are menirea de a reuni angajatori si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea corelarii cererii si ofertei de forta de munca, in scopul prevenirii si reducerii somajului. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:
– in municipiul Giurgiu – incinta Restaurantului “Miorita”;
– in orasul Bolintin Vale – la sediul Bibliotecii din localitate.
Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca oferit.
Pana la aceasta data (12.04.2016), un numar de 46 angajatori au comunicat peste 420 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele domenii de activitate: agricultura, comert, constructii, hoteluri si restaurante, servicii, etc.
Angajatorii pot depune oferta privind locurile de munca vacante la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucuresti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localitatile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: valentina.dumitrache@gr.anofm.ro.
Bursa generala a locurilor de munca din acest an face parte din seria de evenimente adresate, in special, angajatorilor si organizate de Reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeana, in perioada 04-15 aprilie 2016, sub egida “European Employers’ Days”.
Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un numar cât mai mare de angajatori, de a intretine un dialog intre Serviciile Publice de Ocupare si de a creste gradul de constientizare a problemelor legate de ocuparea fortei de munca.

Despre autor

-