Publicat : mar, feb. 13th, 2018

Activitati de prevenire privind delincventa juvenila, desfasurate in comuna Baneasa

violentaPolițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii de la Postul de Poliție Băneasa, au desfășurat activități de prevenire privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor la Școala Gimnazială “ Marin M. Țiculescu” din comuna Băneasa, județul Giurgiu .
Luni, 12 februarie a.c., au fost desfășurate activități de prevenire privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor la Școala Gimnazială “Marin M. Țiculescu” din comuna Băneasa, județul Giurgiu, de către polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii de la Postul de Poliție Băneasa.
Scopul activității de prevenire a constat în informarea și conștientizarea tinerilor privind riscurile comportamentelor antisociale, respectiv adresarea recomandărilor de adoptare a unui comportament social adecvat.
Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat și activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, în aceeasi localitate.
Cetățenii, în special persoanele vulnerabile (cele în vârstă, cele care locuiesc singure sau în zone izolate, etc.), au fost atenționați cu privire la modurile de operare pe care infractorii le-au folosit pentru a comite furturi de bunuri și sume de bani din locuințe dar au fost și informați cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte și modul în care trebuie să acționeze în astfel de situații.

Despre autor

-