Publicat : mie, iun. 3rd, 2015

Angajeaza-te sa nu discriminezi! Seminar despre diversitatea la locul de munca

discrCentrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) alaturi de Camera de Comert, Industrie si Agricultura, Giurgiu si agentia de comunicare “pastel”organizeaza seminarul Angajeaza-te sa nu discriminezi! Evenimentul  va avea loc joi, 4 iunie, intre orele 10:00 si 14:00, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Giurgiu – Bd. Bucuresti nr. 57. Scopul acestui seminar este discutarea unor solutii pentru integrarea grupurile vulnerabile in campul muncii si a modului in care diversitatea contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.

Workshopurile din cadrul evenimentului sunt realizate ca parte a proiectului “Si noi avem dreptul la munca!”, cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”. Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea integrarii grupurilor vulnerabile si eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confrunta in incercarea lor de a obtine un loc de munca si de a se integra in societate.

Seminarul va consta intr-o serie de exercitii interactive cu scopul de a sprijini persoanele din categorii vulnerabile in a se integra la locul de munca. Angajatorii vor afla despre moduri de a gestiona diversitatea la locul de munca si si de a o transforma intr-un avantaj pentru afacere. Acest eveniment va oferi angajatorilor un bun prilej de a isi largi orizontul si de a identifica modalitati de dezvoltare atat pentru angajati, cat si pentru afacere.

Participarea la eveniment este gratuita. Seminarul va contine si pauze de cafea si gustari puse la dispozitia participantilor, dar si surprize.

Centrul Parteneriat pentru Egalitate este o organizatie care lupta pentru drepturi egale ale tuturor categoriilor de persoane atat in institutiile publice, cat si cele in private cu scopul redefinirii statutului si imbunatatirii conditiei grupurilor vulnerabile in Romania. Proiectele intreprinse de catre CPE vizeaza aducerea in ochiul publicului conditia actuala a grupurilor vulnerabile si a rolului pe care acestea il pot avea pentru a creste societatea Romaniei.

Despre autor

-