Publicat : mar, mart. 28th, 2017

BCR – cea mai consistenta oferta de joburi

bcr-jobSaptamana trecuta, la Bucuresti a avut loc Targul Angajatori de Top, ocazie cu care Banca Comercială Română a oferit una dintre cele mai consistente oferte de joburi pentru candidații cu studii superioare.
Au fost 120 de poziții deschise la recrutare de BCR, care fost puse la dispoziție la Târgul Angajatori de Top si care s-au adresat potențialilor candidați cu studii superioare din București, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar și in rețeaua comercială din Capitală.
De asemenea, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind pozițiile deschise în segmentul IT.
Se cauta oameni deschisi, proaspeti si talentati, carora BCR le ofera oportunitati de cariera…
Pozițiile profesionale deschise de BCR în București și puse la dispoziția candidaților la Târgul Angajatori de Top 2017 au fost: Partener Clienti Retail; Partener Servicii Clienti; Private Banker; Manager Relatii Corporate; Analist Financiar; Specialist de Risc; Auditor; Programator; Analist Business Intelligence.
Pentru filiala BCR din Giurgiu sunt libere doua posturi de ofiteri de credite – personal cu studii medii.
Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depășesc media industriei, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching, pentru integrare și continuă dezvoltare profesională.
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,8 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCReste cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 510 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Despre autor

-