Publicat : mar, iun. 6th, 2017

Caravana culturala a romilor ajunge si la Giurgiu

caravanaCentrul National de Cultura pentru Romi Romana Kher in parteneriat cu AGENTIA NATIONALA PENTRU ROMI si PARTIDA ROMILOR GIURGIU organzeaza in data de 13 iunie Caravana culturala a romilor – EDITIA A 3-A
Ce se va intampla de fapt in locatiile in care poposeste Caravana? Vor fi distribuite materiale culturale realizate de CNCR-RK; proiectarea filmului „Ioana. O rugă, o dorință, un vis împlinit”; dezbatere cu autoritățile locale pe tema „Importanța culturii și a identității etnice în dialogul intercultural”; punerea în scenă a piesei de teatru „Prințul cel obraznic și bătrânul înțelept”; moment muzical cu „Taraful Calofir”.Mihaita-GrigoreMihaita Grigore, presedintele Partidei Romilor din Giurgiu a avut amabilitatea sa ne ofere si alte amanunte despre acest eveniment:
“Partida Romilor Giurgiu arata inca odata daca mai era cazul ca suntem preocupati de educatie si cultura cetatenilor de etnie roma din judetul Giurgiu, In acest sens, in seria activitatilor de tinuta pe cere le-am organizat si de aceasta data vom avea placerea sa participati la un astfel de eveniment, o caravana culturala in care veti avea ocazia sa vedeti o parte din cultura romilor exprimata pe intelesul tuturor. Nu vor lipsi invitatii de calibru precum actorii Sorin Sandu, Zita Moldovan sau Madalin Voicu Junior.
Este un eveniment la care ne asteptam sa participe cat mai multa lume, astfel incat sa cunoasca fiecare… romul de langa tine”, a spus Mihaita Grigore.

Despre autor

-