Publicat : mar, nov. 24th, 2015

Controalele ISU Giurgiu s-au lasat cu amenzi si inchiderea discotecilor din Buturugeni si Joita

controale ISUIn saptamâna 16 – 22.11.2015, personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al judetului Giurgiu a efectuat 18 controale de prevenire a situatiilor de urgenta pe raza judetului Giurgiu.

In urma controalelor au fost aplicate 8 avertismente, 10 amenzi contraventionale in cuantum de 232.001 lei si a fost dispusa masura complementara de oprire a functionarii a 2 unitati de alimentatie publica cu destinatia club/ discoteca din localitatile Buturugeni si Bâcu-Joita, in conformitate cu prevederile Hotarârii de Guvern nr. 915 din 2015.

De asemenea, potrivit Legii nr. 307 din 2006 privind apararea impotriva incendiilor cu completarile ulterioare, au fost sigilate caile de acces destinate clientilor si a fost aplicat anuntul “Oprirea functionarii ori utilizarii constructiilor sau amenajarilor de catre ISU Giurgiu pentru incalcarea grava a cerinelor de securitate la incendiu in ceea ce priveste periclitarea vietii ocupantilor si fortelor de interventie, neasigurarea stabilitatii elementelor portante, respectiv a limitarii propagarii focului si fumului in interiorul edificiului si la vecinatati”.

Despre autor

-