Publicat : vin, iun. 5th, 2015

De luni, Jandarmii asigura masuri de ordine publica la bacalaureat

jandarmi scoliIncepând de luni, 08 iunie a.c., peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu vor asigura masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii examenului de bacalaureat la 6 centre de examinare din municipiul Giurgiu si localitatile Mihailesti si Bolintin Vale. Misiunea jandarmilor este de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, linistea publica si desfasurarea in conditii de normalitate a examenului de bacalaureat. Astfel, jandarmii vor pastra permanent legatura cu reprezentantii institutiilor de invatamânt in vederea solutionarii imediate a oricaror incidente care ar putea pune in pericol siguranta elevilor sau a cadrelor didactice.

In perioadele 08-10 iunie, 15-19 iunie, 22-26 iunie, intre orele 08.00-18.00, jandarmii vor fi prezenti la evaluarea competentelor de comunicare / digitale la urmatoarele centre:

Liceul Teoretic “Tudor Vianu”;

Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Balanescu”;

Seminarul Teologic “Sfântul Ioan Valahul”;

Liceul Tehnologic nr.1;

Liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihailesti;

Colegiul Tehnic “Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale.

In zilele de 29 iunie, 01 si 03 iulie, intre orele 07.30-16.00, vor fi asigurate masurile de ordine publica pe timpul sustinerii probelor scrise, la urmatoarele centre:

Liceul Teoretic “Tudor Vianu”;

Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Balanescu”;

Colegiul Tehnic “Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale.

Liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihailesti.

De asemenea, in perioada 29 iunie – 6 iulie a.c., jandarmii vor asigura masurile de ordine publica 24 de ore din 24 la centrele de evaluare de la scolile generale nr. 4 si nr. 5 din municipiul Giurgiu.

Despre autor

-