Publicat : joi, dec. 8th, 2016

Donatii din partea elevilor de la scoala din Malu Spart

m-sCopiii aflaţi în plasament în cele 18 case de tip familial, precum şi copiii care frecventează Centrul de zi “ Luceafărul” din municipiul Giurgiu au primit în cursul acestei săptămâni donații constând în obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte precum şi jucării, ca urmare a acțiunii caritabile organizate de către cadrele didactice de la Școala Gimnazială Malu Spart, împreună cu elevii şi părinții acestora, acţiune desfăşurată sub motto-ul ”Spiritul Sărbătorilor este în fiecare dintre noi! Moşul pleacă de la copiii noştri către cei care au nevoi mai mari decât noi!”.
După ce în cursul lunii trecute au făcut donaţii în cadrul campaniei “Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, elevii Şcolii din localitatea Malu Spart, la iniţiativa cadrelor didactice şi cu sprijinul părinţilor, s-au mobilizat din nou, la fel de entuziasmaţi şi dornici să se implice în activităţi prosociale.
“Școala noastră acordă o atenţie deosebită dezvoltării spiritului civic, umanitar și de voluntariat, motiv pentru care am organizat mai multe acțiuni de ajutorare a celor aflați în nevoie, în special copiii. Mulțumim elevilor noștri, părinților acestora și cadrelor didactice care s-au implicat, cu aceeași dăruire, și în această acțiune, dar și Direcției pentru Protecția Copilului Giurgiu, în care am găsit un adevărat partener al acțiunilor noastre.Suntem hotărâți să continuăm aceste acțiuni care, pe lângă caracterul umanitar au și o puternică influență educativă. Pentru că în acțiunea noastră este invocat spiritul sărbătorilor, urăm tuturor celor implicați, elevi, părinți, educatori, colaboratori dar şi copiilor aflați în evidenţele D.G.A.S.P.C. Giurgiu, sărbători cu bine, gînduri bune, liniște și implinirea dorințelor! La mulți ani!”, a declarat prof. Raluca Geantă, directorul Şcolii Gimnaziale nr.1 din localitatea Malu Spart.

Despre autor

-