Donatii pentru beneficiarii structurilor rezidentiale din cadrul DGASPC Giurgiu

fructe3300 de beneficiari ai structurilor rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, de mai multe surprize.
Astfel, copiii aflați în plasament în 18 de case de tip familial, adulții cu handicap din 8 locuințe protejate din municipiul Giurgiu și din centrele de recuperare neuropsihiatrică din localitățile Oinacu și Izvoarele, precum și persoanele vârstnice de la centrul din localitatea Mironești au primit donații constând în fructe și legume dar și alimente precum zahăr, ulei și făină, ca urmare a acțiunii caritabile desfășurate de cei 320 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, în cadrul campaniei “Săptămâna legumelor şi fructelor donate”. Donaţii constând în fructe şi legume au facut şi cei 24 de copii ai clasei pregătitoare B de la Şcoala Gimnazială Academician Marin Voiculescu din Giurgiu.
De asemenea, datorită acțiunii caritabile de colectare de obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte organizate de Centrul Ceh în faţa clădirii Ambasadei Republicii Cehe şi a Centrului Ceh, beneficiarii structurilor rezidențiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu s-au bucurat și de primirea acestor donații. fructe2Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu apreciază implicarea socială a persoanelor și instituțiilor care au contribuit la aceste generoase sponsorizări (au fost donate câteva sute de kg. de fructe și legume precum și zeci de pachete conținând îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți), motiv pentru care adresează mulţumiri cadrelor didactice Geantă Raluca (Şcoala nr.1 din Malu Spart) şi Ţogoe Petra (Şcoala Academician Marin Voiculescu din Giurgiu), precum şi directorului Centrului Ceh, d-l František Zachoval, de asemenea şi tuturor persoanelor implicate în aceste inițiative caritabile, prin care a fost acordat sprijin copiilor, persoanelor vârstnice și adulților cu handicap instituționalizaţi.