Publicat : mar, aug. 4th, 2015

Forte proaspete pentru Politia din Giurgiu

IPJGiurgiu2Noua promotie de ofiteri si agenti de politie a inceput, de astazi serviciul, in cadrul IPJ Giurgiu. Cei mai multi dintre acestia isi vor desfasura activitatea in structurile de ordine publica, fiind repartizati la posturile de politie comunale.

La data de 3 august a.c., la sediul IPJ Giurgiu, a avut loc o conferinta de presa organizata cu prilejul repartitiei promotiei de ofiteri si agenti de la institutiile de invatamant ale MAI.

In acest an, Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu i-au fost repartizati, un ofiter din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, sapte agenti de la Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina, un agent de la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti si un agent de la Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri ai Fortelor Terestre  „Basarab I” Pitesti.

Sapte agenti de politie au fost repartizati in cadrul structurilor de ordine publica din mediul rural, respectiv la Posturile de Politie Buturugeni, Schitu, Roata de Jos, Greaca, Ghimpati, Valea Dragului si Heresti, unul specializat in domeniul tehnic – auto, a fost repartizat in cadrul Serviciului Logistic si cel specializat in comunicatii a fost repartizat la serviciul de profil.

Ofiterul isi va desfasura activitatea in cadrul Compartimentului Juridic.

La sedinta festiva au participat seful Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, sefi de servicii, sefi de politii si nu in ultimul rand reprezentanti ai presei locale.

Seful IPJ le-a prezentat absolventilor prioritatile inspectoratului pentru anul 2015 si si-a exprimat convingerea ca suplimentarea numarului de politisti care vor actiona in strada va avea ca efect reducerea criminalitatii, eficientizarea interventiilor la evenimente si cresterea operativitatii in solutionarea problemelor cetatenilor. In acelasi context le-a solicitat seriozitate in munca dar si in societate.

Conducerea Inspectoratului, le-a urat noilor politisti succes in activitatea profesionala, asigurandu-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-si putea indeplini in mod corespunzator noile atributii.

Despre autor

-