Publicat : mar, dec. 6th, 2016

Dezvoltarea economica in viziunea presedintelui ALDE Giurgiu – Toma Petcu

petcu-economieToma Petcu, candidatul ALDE Giurgiu la Camera Deputaţilor, vine cu propuneri concrete pentru pentru revigorarea economiei. Copreşedintele ALDE Giurgiu are în vedere, în primul rând, sprijinirea IMM-urilor:
„ALDE garantează o guvernare în beneficiul şi pentru prosperitatea românilor, fiindcă în acest moment mediul economic românesc suferă! Am fost alături de IMM-uri şi vom fi din nou creatori de condiţii de dezvoltare şi creştere a capitalului românesc prin măsuri economice favorabile acestuia.
Dorim revenirea şi întărirea clasei de mijloc printr-un program economic coerent de investiţii şi măsuri pentru revigorarea IMM-urilor, care reprezintă principalul contribuabil al bugetului de stat. Ştim cum se face, ştim de ce este nevoie.
Daţi-ne încrederea dumneavoastră prin Vot şi vă vom reda forţa de care aveţi nevoie! Credem în puterea de revigorare a economiei româneşti prin măsuri care nu impun, ci care susţin mediul de afaceri!”, a mai declarat Toma Petcu.

Articol comandat de ALDE – Filiala Teritoriala Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160008.

Despre autor

-