Publicat : sâm, ian. 21st, 2017

In aceasta minivacanta, politistii sunt la datorie

politisti la datoriePeste 200 de poliţişti din cadrul IPJ Giurgiu se vor afla zilnic în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță.
În perioada 20- 24 ianuarie, 875 de poliţişti vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza zilnic 100 de patrule de siguranță publică și vor fi utilizate 55 de mijloace auto.
Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
Pe drumurile publice, pe principalele artere din județul Giurgiu, poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 10 aparate radar.
Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.
De asemenea, în această perioadă, poliţiştii de la transporturi vor patrula în zona portului și vor însoți trenuri de marfa.
IPJ Giurgiu recomandă cetățenilor ca, în caz de nevoie, să apeleze cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă.

Despre autor

-