Nemtii recruteaza din Romania sudori, electricieni si lucratori in domeniul hotelier

locuri de munca la nemtiEURES România dispune de 35 de posturi pentru muncitorii calificati in diverse meserii, care doresc sa lucreze in Germania, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Sibiu, in perioada 22 – 23 martie 2016. Angajatori germani reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (7 posturi), lucrator calificat ȋn producție – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).
Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte bune de limba germana – nivel B1.
Salariul oferit este de 8,80 – 11,88 euro brut/ora, conform contractelor colective de munca in respectivele domenii de activitate, la care se adauga diferite bonusuri, iar durata contractelor de munca este pe o perioada nedeterminata. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.
De asemenea, EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Bucuresti in data de 24 martie 2016. Companiile Europa Park si McDonald’s ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: ospatar (10 posturi), barman (10 posturi), bucatar (10 posturi) si personal in industria gastronomiei de sistem (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, cu/fara experienta ȋndelungata in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1). Pentru posturile de bucatar, candidații trebuie sa aiba calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, nivel A2.
Angajarea se face pe o perioada de 8 – 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1800 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1900 – 2400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar si de 1400 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem
Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.
Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.