Publicat : sâm, dec. 12th, 2015

O clipa de bucurie pentru persoanele varstnice de la Centrul Mironesti

MironestiPersoanele varstnice gazduite în centrul din localitatea Mironesti, centru din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu, au primit daruri cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Initiativa apartine doamnei Costina Niculae, domiciliata în Bucuresti, care, de mai multi ani, obisnuieste sa fie aproape de persoanele varstnice cu ocazia sarbatorilor si nu numai. Vineri, 11 decembrie 2015, aceasta a mers la Centrul de la Mironesti pentru a le aduce persoanelor varstnice fructe, produse lactate, mezeluri si dulciuri.
Ca de fiecare data, cei 40 de beneficiari ai Centrului pentru persoane varstnice Mironesti au fost bucurosi de oaspeti. Pentru persoanele asistate în centrul de la Mironesti a fost o zi deosebita, ca de altfel fiecare zi în care primesc vizite.
Doamna Costina Niculae a afirmat ca bunicii sai nu mai sunt în viata de peste 30 de ani, acesta fiind unul dintre motivele pentru care si-a facut un obicei în ceea ce priveste vizitarea persoanele varstnice de la Centrul Mironesti. “ Sper ca aceasta vizita sa îi ajute pe cei aflati aici, în centrul de la Mironesti, sa treaca mai usor peste tristetea de fi singuri, fara familie, departe de comunitatile în care au trait o viata. Eu sunt de loc din localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu si de fiecare data cand vin aici reîntalnesc persoane care au locuit acolo si acum sunt gazduite în acest centru; faptul ca nu sunt uitati înseamna foarte mult pentru ei si cred ca fiecare dintre noi poate aduce o bucurie batranilor, macar de sarbatori”, a declarat doamna Costina Niculae .

Despre autor

-