Publicat : sâm, feb. 28th, 2015

Peste 90 de jandarmi, actioneaza zilnic pentru mentinerea unui climat de siguranta in judet

jandarmi scoliIn perioada 23-26 februarie, aproximativ 90 de jandarmi au acționat zilnic pentru a asigura un climat de ordine si siguranta publica. Jandarmii au fost prezenti in mijlocul cetatenilor din municipiul Giurgiu, orașele Bolintin Vale, Mihailești, precum și in comunele Ghimpați, Clejani, Roata de Jos, Calugareni, Adunații Copaceni, Buturugeni și Ogrezeni.

Pe timpul misiunilor au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale in valoare totala de 400 lei pentru adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare și patrunderea, cu incalcarea normelor legale de acces in sediul Tribunalului și Judecatoriei Giurgiu și școlii generale din localitatea Podul Doamnei.

Pentru a preveni faptele antisociale, jandarmii au acționat in fiecare zi in zona institutiilor de invatamant (liceele teoretice „Tudor Vianu” și „Nicolae Cartojan”, liceul Tehnologic, grupul școlar „Viceamiral Ioan Balanescu”, Liceul Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din orasul Bolintin Vale, Liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din localitatea Mihailesti, școlile generale din Clejani și Ghimpați), fara sa inregistreze incidente.

Despre autor

-