Publicat : joi, apr. 9th, 2015

Politia Locala ne va asigura… sarbatori linistite

locala-giurgiuDirectia Politiei Locale Giurgiu va asigura o serie de masuri specifice pentru executarea misiunilor impuse de activitatile ce se vor desfasura pe raza municipiului Giurgiu, cu ocazia slujbelor religioase prilejuite de Invierea Domnului Iisus Hristos, in zilele de 9. 10, 11 aprilie, precum si cu ocazia partiedei de fotbal F.C. Astra Giurgiu – F.C.Steaua Bucuresti, din cadrul Campionatului National de Fotbal, programata in data de 12 aprilie de la ora 19.30 .

In acest sens, efective din cadrul birourilor Ordine Publica, Interventie si Siguranta Rutiera vor actiona, in cooperare cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu si Politia Municipiului Giurgiu, conform Planurilor de actiune intocmite pentru fiecare manifestare.

Pentru executarea misiunilor specifice, in perioada mentionata vor actiona 60 de lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica, 20 lucratori din cadrul Biroului Interventie, si 17 lucratori din cadrul Compartimentului Siguranta Rutiera, beneficiind de suportul logistic din dotarea institutiei.

Politia Locala Giurgiu doreste, tuturor cetatenilor Municipiului Giurgiu, un “ Paste Fericit “ si multa sanatate !

Despre autor

-