Publicat : joi, ian. 24th, 2013

Recomandare – Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria”

Recomandare -  Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria”

Recomandare - Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria”

In dorinta de a ajuta copiii deficienti de auz sa se integreze intr-o lume in continua si rapida schimbare, Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria” din Bucuresti scolarizeaza in regim de internat semestrial copii cu deficiente de auz de diferite grade, din capitala si din judete (baieti si fete, clasele I-VIII si clasa pregatitoare).

Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria” este o scoala cu traditie, cu profesori, psihologi si psihopedagogi cu experienta in lucrul cu elevii deficienti de auz, cu specialisti in kinetoterapie, audiologie educationala, psihodiagnoza, psihoterapie si orientare scolara si profesionala, educatie perceptiv-auditiva, labiolectura, tehnica vorbirii, tehnici alternative de comunicare.

Pentru obtinerea de performante scolare, elevii deficienti de auz invata dupa programe scolare din invatamantul de masa, adaptate in functie de gradul de deficienta. Elevii scolarizati aici au obtinut rezultate foarte bune la concursurile nationale si olimpiadele scolare, fiind totodata pregatiti pentru participarea la testarile nationale pentru continuarea studiilor liceale.

La finalizarea ciclului gimnazial, elevii pot continua studiile in licee si scoli profesionale din invatamantul de masa sau invatamantul special.

Pentru persoanele interesate, datele de contact ale Scolii Gimnaziale Speciale pentru Deficientii de Auz „Sfanta Maria” sunt urmatoarele:

Str. Aleea Istru, nr. 6, Sector 6, Bucuresti

Tel.: 021.444.03.37

e-mail: surzi@yahoo.com

www.scoalasurzi2bucuresti.ro

Despre autor

-