Publicat : joi, iul. 20th, 2017

Reteaua PROFI a deschis un magazin la Malu

PR 1Reteaua magazinelor PROFI a mai avansat in mediul rural cu inca un magazin inaugurat joi, 20 iulie in comuna Malu din judetul Giurgiu.
Unitatea deschisa in comuna giurgiuveana le aduce locuitorilor din Malu confortul retailului modern sub forma unui magazin Loco cu o suprafata considerabila.
Specialistii acrediteaza ideea ca PROFI este reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania – aproape 400 de localitati si o echipa de circa 15.000 de oameni.
Dupa o slujba religioasa de sfintire a locatiei, primarul comunei Malu, Eugen Soava a facut o scurta declaratie prin care a punctat evenimentul din localitatea pe care o pastoreste, apoi a taiat panglica inaugurala a magazinului.pr 3Imediat, cateva zeci de locuitori ai comunei, aproape ca au blocat intrarea in magazin, dornici sa vada ofertele inaugurale ale noii locatii din comuna lor.
Magazinul din Malu are 16 angajati, toti din comuna, iar locatia este in apropierea Primariei din localitate.
Intrebat daca deschiderea acestui magazin la Malu va pune in dificultate cei 12 mici intreprinzatori de pe raza comunei care detin magazine alimentare, primarul Soava a spus ca micii buticari vor rezista in continuare si ca PROFI nu le va face concurenta. Motivul pare sa fie legendarul “CAIET” pe care cei cu venituri modeste il completeaza la buticari atunci cand raman in pana de bani…PR 2

Despre autor

-