Publicat : mar, mart. 31st, 2015

Din 6 aprilie demareaza „PRIMAVARA CULTURALA GIURGIUVEANA”

primavara-cult-353x500In perioada 6 aprile – 22 mai 2015, la Giurgiu se desfasoara o noua editie a Primaverii Culturale Giurgiuvene organizata de Consiliul Local, Centrul Cultural “Ion Vinea” si Primaria Municipiului Giurgiu.
Iubitorii de cultura din Giurgiu sunt invitati in aceasta perioada sa urmareasca spectacole folclorice si de muzica usoara, piese de teatru, concerte simfonice, concursuri si lansari de carte, toate pe parcursul a aproximativ doua luni de zile.
Pentru ca ne aflam in perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale, startul manifestarilor va fi dat cu editia a VII-a a Festivalului Concurs National de Arta Plastica “Hristos a Inviat”, programat in data de 6 aprilie la Ateneul Nicolae Balanescu din Giurgiu.
Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, Primavara Culturala Giurgiuveana cuprinde si programul manifestarilor dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu ce se vor desfasura in perioada 21-23 aprilie.
Editia din acest an a Primaverii Culturale Giurgiuvene se va incheia cu o seara de teatru la Ateneul Nicolae Balanescu.

 

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Grămătic spune:

    Cu regret trebuie sa va informez ca daca vorbim de arta plastica este corect sa spunem doar concurs national. Festival este folosit doar pentru manifestari muzicale, teatrale, de dans sau altele asemenea, nu si pentru pictura, desen, fotografie. Pentru acestea avem de regula expozitii, simeze etc.
    Am mai vazut si prin Giurgiunews un comentariu plin de greseli printre care si aceasta, care a mai aparut si pe afișul oficial, de genul muzica corala, o lista cu artisti cum sunt Marius Moga s.a. care n-ar fi autohtoni in opinia scribilor de acolo etc.