Publicat : sâm, apr. 15th, 2017

Inscrieri pentru ediția 2017 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”

Jurnalisti in dialogProgramul se adresează ziariștilor din presa locală și regională – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.
Pentru a fi selecționați în program, vă puteți înscrie până vineri, 21.04.2017 (inclusiv), prin transmiterea către Freedom House România a CV-ului dumneavoastră și a cel puțin unui articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană.
Proiectul este compus din două seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în perioada mai – iulie. Locul de desfășurare al acestor seminare va fi anunțat ulterior. Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizită sau de un stagiu de studiu la Bruxelles.
Alături de dna Angela Cristea, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vor fi dezbatute temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.
Pentru participarea la selecție, trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2016, la bej@freedomhouse.ro, cu copie la alex.stoianovici@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 21 aprilie 2017.

Despre autor

-