Publicat : lun, nov. 14th, 2016

Șapte seri, sapte evenimente culturale – un singur nume: Saptamana Teatrala Giurgiuveana

saptamana-teatrala-giurgiuveana-xSaptamana aceasta, giurgiuvenii iubitori de teatru au parte de spectacole in fiecare zi, in perioada 14-20 noiembrie. Toate reunite sub egida unui eveniment organizat de Primaria municipiului prin Centrul Cultural Ion Vinea: „Saptămâna Teatrală Giurgiuveană”.
Luni, in prima zi de teatru, Compania de Teatru ROND va juca piesa „Weekend cu tata” – autor Gelu Brebenel, cu doi talentati actori: Vasile Toma și Gabi Caraconcea – cu incepere de la ora 18:30, în sala Centrului Cultural.
Marti, 15 noiembrie, pe scena li se va alătura Cătălina Sfetcu, cei trei jucând spectacolul „Angajare de clovn” de Matei Vișniec, tot de la ora 18.30, în sala mare a Centrului.
Cea de-a treia zi va fi dedicată premierei „Licitație pentru copilul meu”, de Gelu Brebenel, jucată tot de Compania de teatru ROND, de la 18.30, în sala mare a Centrului.
Joi, giurgiuveanca Ilona Brezoianu va susține spectacolul „Fata din curcubeu” de Lia Bugnar, de la ora 18.30, în sala mare a Ateneului.
Vineri, 18 noiembrie, publicul giurgiuvean va avea parte de un recital de poezie susținut de Vasile Toma și Mărioara Danilov, la Ateneu, de la 18.30.
Sâmbătă, tinerii din trupa Ex toto corde, vor juca spectacolul „Și statuile dansează”, în sala Ateneului, de la ora 17,00, urmând ca duminică, evenimentul să fie încheiat de trupa OCTOGON care va juca spectacolul „Milionul de dolari”, după “Bani din cer” de Ray Cooney.

Despre autor

-