Publicat : mie, mart. 22nd, 2017

Marsul pentru viata – vineri, 24 martie de la ora 16:00

marsul pt viata„Marşul pentru viaţă – Ajută mama şi copilul se va desfășura, în orașul Giurgiu, în ziua de 24 martie 2017, începand cu orele 16.00, iar în celelalte orașe din romania în ziua de 25 martie 2017.
În ziua de vineri, 24 martie, punctul de plecare va fi Parcul Mihai Viteazul, apoi se merge în marș pe Bulevardul București și pe strada „Mircea cel Bătrân”(pietonala).
La finalul evenimentului, participanții sunt invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde va avea loc un mic concert coral, la care vor participa și artisti ai Operei Române. Simultan va avea loc un concurs de desene pe asfalt și o expozitie de pictură, realizate de elevi din școlile municipiului Giurgiu.
La „Marșul pentru viață” sunt asteptați să participe toți cei ce vor să își arate respectul pentru viață și familie, dar și pentru o societate mai bună în viitor. Prin acest eveniment se dorește sensibilizarea societății pentru susținerea și promovarea unui mediu sănatos pentru familie și calitatea vieții.
Detalii despre acest eveniment organizat la nivel național pe http://www.marsulpentruviata.ro/
Marșul pentru viață este la a VII-a ediție națională și la a IV-a în județul Giurgiu, fiind organizat în orașele Giurgiu, Bolintin Vale și Mihăilești.
Tema din acest an – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” – oferă posibilitatea schimbării mentalității oamenilor în privința necesității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, a femeilor însărcinate și a tuturor mamelor.”

Despre autor

-