Publicat : sâm, iun. 2nd, 2018

Argeșul Mihăilești, câștigătoarea Cupei Romaniei – faza județeană

În această ediție a Cupei României faza județeană Giurgiu, trofeul a mers la Argeșul Mihăilești (foto).
Elevii lui Cristi Toma sau impus in fata primului loc din Liga a V-a – Maxima Hobaia, cu scorul de 5-3 (1-1), în finala disputată vineri, 1 iunie, pe Stadionul din Bolintin Deal.
A fost un meci foarte greu pentru echipa din Mihăilești, având în vedere faptul că se apropie play-off-ul de desemnare a campioanei județene si barajul pentru Liga a III -a, insa jucătorii din Mihăilești au controlat partide in totalitate.
Argeșul Mihăilești este una dintre cele mai frumoase echipe de fotbal din Liga a IV a – Giurgiu.“Arhitectul“ acestei echipe este Cristi Toma, antrenor cu performanțe notabile, care a reușit să aducă un trofeu orașului Mihăilești (dupa multi ani in care fotbalul se poate spune ca n-a existat aici). Mai mult de atat, acelasi antrenor a adus si calificarea în barajul de desemnare a campioanei județului Giurgiu, după un sezon de la preluarea echipei.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Huțan (2 goluri), Ianuși, Bocancea și Neagu.
Argeșul: Toma, Cotei, Istrate, Burghelea, Stanca,Niculae, Ianoși, Cojocaru, Enciu, Huțan, Bocance’a
Au mai jucat: Neagu, Tudose, G.Alexandru, Filip, Balaș.
Cei care au dirijat echipa de pe banca tehnică în anii precedenți, Ludovic Sătmăreanu și Nana Falemi nu au reușit rezultate notabile.
„Cred că meritam să câştigăm acest trofeu, ne-am pregătit pentru asta. Este frumos să câştigi un trofeu de la primul sezon. A fost un meci extrem de important pentru moralul băieților, înainte de bătălia pentru promovarea în liga a 3- a”, a spus după meci antrenorul celor din Mihăilești, Cristi Toma.
La final, învingătorii şi învinşii, precum şi arbitrii au primit cupe şi diplome din partea membrilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu.

Despre autor

-