AS Singureni vrea să producă surpiza în disputa cu Rapid

Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu va fi gazda meciului din cadrul barajului de promovare în Liga a 3 – a, dintre echipa campioana a judetului Giurgiu si echipa Rapid București.
Sambătă, pe arena de pe malul Dunări se vor afla fata in fata formatiile AS Singureni si Academia Rapid, miza fiind un loc pe scena celui de-al treilea eșalon al fotbalului romanesc.
Prima partida va avea loc în Giurgiu, pe 16 iunie, ora 21:00, urmand ca returul să aibă loc în București o săptămână mai târziu.
Rapid vine la Giurgiu la victorie, numai că băieţii noştri formează o trupă solidă, capabilă să pună probleme.
Cu toate acestea, este de aşteptat un joc spectaculos, pigmentat cu o ploaie de goluri. În poarta giuleștenilor, desigur.
”Îmi doresc ca iubitorii de fotbal din Giurgiu să susţină formaţia din Singureni, putem spune că este o mandrie pentru comuna noastră și pentru județ, această întanlire cu o echipă de tradiție din fotbalul romanesc.
Vom juca cât mai bine, să arătăm faţa frumoasă a echipei şi sperăm să scoatem un rezultat bun ”, a declarat primarul din Singureni, Marian Pătuleanu.
Echipele probabile
AS Singureni: M.Popa, T.Mușat, M.Ciulică, A.Ferdin, G.Rădulescu, R.Moangă, M. Zanfir, I.Dantes, S.Niculescu, C.Iliescu, I.Fluierică.
Din lotul complet, mai fac parte: M.Odoroabă, I.Pipera, C.Pepenică, FL.Ene, C. Anghelin, N. Marian, M.Pătuleanu.
Antrenori: Dănuț Lupu și Cristi Toma
Director sportiv Cristi Răgălie

Academia Rapid: Ciuculescu – I. Voicu, A. Iacob, D. Bratu, Lădaru – A. Burlacu, Al. Duriță, V. Maftei, Goge – Vlada, D. Niculae
Rezerve: Ignat, Boian, Stancu, Dovleac, Grigore, Bărbălău
Antrenor: Constantin Schumacher

În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu şi se declară câștigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj.
Dacă și în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc.
În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Programul meciurilor tur din cadrul barajului de promovare în Liga 3, sezon 2018-2019, este următorul:

Regiunea 1: Botoșani – Bacău, Iași – Neamț, Suceava – Vaslui

Regiunea 2: Maramureș – Bihor, Cluj – Sălaj, Bistrița-Năsăud – Satu Mare

Regiunea 3: Brașov – Covasna, Alba – Harghita, Mureș – Sibiu

Regiunea 4: Hunedoara – Caraș-Severin, Arad – Gorj, Timiș – Mehedinti

Regiunea 5: Vâlcea – Teleorman, Argeș – Olt, Dâmbovița – Dolj

Regiunea 6: Ialomița – Ilfov, Giurgiu – București, Călărași – Prahova

Regiunea 7: Vrancea – Constanța, Tulcea – Buzău, Galați – Brăila