Publicat : joi, aug. 6th, 2015

Astazi la ora 21:00, Astra Giurgiu isi joaca sansele cu West Ham United

astra-west-hamStadionul Marin Anastasovici gazduieste astazi, 6 august, de la ora 21.00, un meci extrem de important pentru Astra Giurgiu. Astralii ii vor intalni acasa pe englezii de la West Ham United, dupa ce, in deplasare, au surprins cu scorul de 2-2.

Pretul biletelor – pentru toate buzunarele: 10 / 20 / 30 / 40 / 180 / 200 LEI)
Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile „Matei Basarab” Ploiesti si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu,  vor asigura joi 6  august  a.c., masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu si West Ham United (Regatul Unit al Marii Britanii), contând pentru turul III preliminar al UEFA Europa League . Jandarmii vor fi prezenti in zona imediata si apropiata locului de desfasurare a partidei pentru prevenirea si combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice inainte, pe timpul si dupa terminarea meciului.

Suporterii oaspeti care vor veni in mod organizat la meci vor avea sprijinul echipelor de dialog ai Jandarmeriei (vorbitori de limba engleza), care vor avea rolul de a aduce la cunoatinaa cerintele pe care autoritatile de ordine publica din România le au fața de ei.

Accesul spectatorilor in incinta arenei sportive se va realiza incepând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahar, str. Chauncey Hardy si Aleea Plantelor. Odata cu accesul spectatorilor, traficul auto si pietonal va fi restrictionat pe  Aleea Fabrica de Zahar si Aleea Plantelor.

Afluirea / defluirea suporterilor si a spectatorilor se va realiza pe urmatoarele trasee:

–  pentru suporterii echipei Astra Giurgiu –Aleea Fabrica de Zahar;

–  pentru suporterii echipei West Ham – Aleea Plantelor;

– pentru ceilalti spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy; tribuna a II-a si peluza – Aleea Fabrica de Zahar.

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie sa aiba in vedere faptul ca in zona stadionului exista posiblitatea sa nu gaseasca locuri de parcare suficiente.  In acest sens, sunt rugati sa parcheze autoturismele in spatiile amenajate in alte zone ale municipiului. Pentru a evita producerea unor incidente, este recomandat ca in interiorul autoturismelor sa nu fie lasate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii.

Despre autor

-