Publicat : lun, ian. 8th, 2018

Gata cu vacanta! Astra Giurgiu s-a reunit la stadionul din Ploiești si a plecat in Cipru

astraEchipa Astra Giurgiu s-a reunit vineri, 5 ianuarie, la orele 14,30, antrenorul Edward Iordănescu programând primul antrenament pe arena care aparţine clubului , din Ploieşti.
Nu sunt noutăți semnificative in lot, doar Chiriac și Culda (Astra 2) plus Vlad Bărbulescu (Viitorul Domnești din Liga a 3-a ) au fost testați.
Au lipsit motivat Mrzljak și Bejan, care s-au alătura lotului de sâmbătă, în timp ce Le Tallec, dat afară de conducerea giurgiuvenilor a semnat ca jucător liber de contract cu US Orleans, liga a 2-a din Franța, pe o perioadă de 2 ani și jumătate.
În schimb, Alexandru Ioniță a fost la Ploiești pentru o discuție cu oficialii echipei, situația sa urmând să se lămurească zilele viitoare.
Astra a anunţat că astazi, pe 8 ianuarie, va pleca într-un cantonament la Limassol, unde se va sta până pe 26 ianuarie, timp în care va juca mai multe partide de verificare.
Giurgiuvenii au programate în Cipru câteva jocuri amicale, cu Karmiotissa (Cipru, Liga 2, 16 ianuarie – deja stabilit), cu Termalica BB (Polonia, liga I), Gornik (Polonia, Liga I), Slask (Polonia, Liga I), şi Alki (Cipru, Liga I), acestea fiind echipele propuse pentru meciurile de verificare de către organizatorii turneului.
Astra Giurgiu a încheiat anul 2017 pe locul 4 în clasamentul Ligii I din Romania cu 37 de puncte, la un avans de trei puncte faţă de Dinamo, prima echipă aflată în afara play-off-ului. În primul meci oficial din 2018, Astra va întâlni Viitorul, în deplasare, la începutul lunii februarie, în etapa a XXIII-a din Liga.

Despre autor

-