Handbal: CS Constelația Giurgiu a caștigat Cupa ALDE, prima ediție

ALDE Giurgiu, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret au organizat Festivalul Sportului – Cupa ALDE prima ediție la handbal pentru băieți clasele V-VIII.
La competiţia desfăşurată la Sala de Sport a Școli Gimnaziale nr. 10 au participat echipele de la Școala Gimnazială nr.10 (prof. Daniel Ion), Școala Gimnazială nr. 4 (prof. Ciprian Pantazi), Școala Gimnazială Remuș (prof.Florea Nicolae ) și CS Constelația Giurgiu (antrenor Relu Lixandru).
A fost o competiție reusită din punct de vedere calitativ, s-a jucat un handbal frumos, iar spectatorii au umplut sala de sport.
Finala mica, pentru locurile 3 si 4, s-a desfăşurat între Şcoala Gimnazială nr. 4 şi Şcoala Gimnazială Remuș, scorul fiind de 8-5.
Finala mare s-a jucat între CS Constelația Giurgiu (foto) şi Şcoala Gimnazială nr. 10, scorul fiind 30 – 22.
Toate echipele participante au primit diplome, tricouri, medalii, mingi și dulciuri, iar câștigătorii competiției – CS Constelația Giurgiu – au fost premiați și cu o frumoasă cupă.
Organizată sub formă de festival, competiția se doreste a fi o forma de revitalizare a mişcării sportive de masă în rândul elevilor şi promovarea handbalului în rîndul copiilor de toate vîrstele.
Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Alexandru Florea (Constelația), iar cel mai bun portar al turneului a fost ales Andrei Mătrăcaru (Constelația)

Rezultate:
Școala nr. 10 – Școala Remuș: 25-4
CS Constelația – Școala nr. 4: 19-8
Școala nr. 4 – Școala Remuș: 8-5
CS Constelația – Școala nr.10: 30-22

Clasamentul final a arătat astfel:
1. CS Constelația Giurgiu
2. Școala nr. 10
3. Școala nr. 4
4. Școala Remuș