Publicat : sâm, mai 23rd, 2015

Masuri de ordine publica la meciul F.C. Astra – A.S.A. Tirgu – Mures

meci fotbalPeste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu si Gruparii de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiesti vor asigura masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii partidei de fotbal dintre F.C. Astra si A.S.A. Tirgu-Mures. Meciul se va disputa duminica, 24 mai a.c., incepand cu ora 21.00 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici”.  Jandarmii vor fi prezenti in zona imediata si apropiata locului de desfasurare a partidei pentru prevenirea si combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice inainte, pe timpul si dupa terminarea meciului.

Jandarmii sunt sprijiniti de efective din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu, Directiei Politiei Locale, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Vlasca” al judetului Giurgiu si stewarzi.

Accesul spectatorilor in incinta arenei sportive se va realiza incepand cu ora 19.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahar, str. Chauncey Hardy si Aleea Plantelor, astfel:

– suporterii echipei F.C. Astra – Aleea Fabrica de Zahar;

– suporterii echipei A.S.A. Tirgu-Mures – Aleea Plantelor;

– ceilalti spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;

– tribuna a II-a si peluza – Aleea Fabrica de Zahar.

Pentru a evita aglomeratia, Jandarmii recomanda spectatorilor sa vina la stadion incepand cu ora de deschidere a portilor de acces. Totodata suporterii sunt sfatuiti sa dovedeasca permanent o atitudine civilizata si sa nu se implice in incidente care ar putea tulbura ordinea si linistea publica.

Despre autor

-