Schimbare de lider în Liga a IV-a în seria NORD: Argeșul Mihăilești este pe primul loc

liga a 4aPenultima etapă din turul de campionat a Ligii a IV-a Seria NORD a adus o schimbare a liderului clasamentului.
După ce a condus în ultima parte a competiţiei, formaţia AS Singureni s-a văzut detronată din poziţia de lider tocmai în runda cu numărul 14, penultima din prima jumătate a competiţiei, când a remizat în deplasare la Roata, scor 1-1.
De această schimbare din fruntea clasamentului a profitat echipa Argeșul Mihăilești, care a învins clar pe teren propriu pe Viitorul Tîntava cu scorul de 8-0.
Prin acest success, echipa din Mihăilești au trecut în fruntea clasamentului, depăşind cu un punct formaţia din Singureni.
S-au mai consemnat victorii clare ale echipelor gazde în jocurile FC Bolintin Malu Spart – Lucefărul Trestieni 4-0, FC Bolintin Deal – Inter Zorile 6-5.
Unirea Vînatori a învins greu pe teren propiu pe Zmeii Ogrezeni cu scorul de 2-1.
Etapa a13-a a fost cu ghinion pentru liderul Seriei SUD, Dunărea Giurgiu, care a terminat la egalitate (3-3) pe teren propiu cu AS Mihai Bravu. Giurgiuvenii au avut numeroase ocazii de a marca, însă elevilor lui Dorian Gîrlea le-a lipsit precizia la finalizare.
Victorie previzibilă si a ocupantei locului secund al clasamentului, Energia Remuș în deplasare în faţa unui adversar slab – scor 6-2. După această victorie echipa din Remus s-a apropiat la un punct de prima clasată, Dunărea Giurgiu.
Surpriza etapei s-a înregistrat la Izvoarele,acolo unde echipa locală, Unirea a umilit echipa Giganții Văraști cu scorul de 7-1.

Liga IV, Seria SUD (etapa 13)
Dunărea – Mihai Bravu 3-3
Oinacu – Vedea 1-0
Izvoru – Remuș 2-6
Izvoarele – Văraști 7-1
Frătești – PRO Giurgiu 3-5
Adunații Copăceni – Slobozia 9-1
Echipele din Călugăreni și Colibași au stat in aceasta etapa.

Liga IV, Seria NORD (etapa 14)
Bolintin Vale – Trestieni 4-0
Roata – Singureni 1-1
Bolintin Deal – Zorile 6-5
Iepurești – Joița 3-0
Mihăilești – Tîntava 8-0
Vînători – Zmeii 2-0
Echipele din Cosoba și Florești au stat in aceasta etapa.