A fost emis Raportul de progres post implementare pentru proiectul de infiintare a Pietei de Peste

Piata PesteA fost emis Raportul de Progres Post implementare pentru proiectul “Înființarea unei piețe de gross pentru pește în municipiul Giurgiu” derulat de Primăria Municipiului Giurgiu prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013, iar municipalitatea se află în grafic în ceea ce privește desfășurarea activităților proiectului.
Raportul de progres cuprinde informații privind stadiul achizițiilor, rezultatele obținute până la momentul raportării, rezultatele estimate pentru perioada următoare și indicatorii de rezultat.
Între rezultatele obținute până la momentul raportării se numără înființarea Direcției Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană cu personalitate juridică, întocmirea și aprobarea Regulamentului privind închirierea spațiilor din incinta Pieței de Pește, a taxelor de începere a licitațiilor pentru închirierea spațiilor, obținerea autorizației de securitate la incendiu, obținerea autorizației sanitar-veterinare, întocmirea Regulamentului pentru funcționarea Pieței de pește, începerea activității aferente procedurilor de licitație pentru închirierea spațiilor din incinta pieței.
Pentru perioada următoare se va continua activitatea privind organizarea licitațiilor pentru închirierea spațiilor și se vor contacta comercianții, producătorii și asociațiile de pescari din toată țara în vederea prezentării ofertei de închiriere și a condițiilor oferite în Piața de gross pentru pește din Giurgiu.
Raportul de Progres Post implementare pentru proiectul “Înființarea unei piețe de gross pentru pește în municipiul Giurgiu” poate fi consultat integral pe site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu, la secțiunea PROIECTE EUROPENE.

2 comentarii

  1. Oh my god!!! Giurgiuveni, pana cand mai credeti asa ceva? Pana cand mai tolerati minciuna????

  2. Hmmmm!!!suntem bine,suntem ok, totul este frumos si roz!!!offffff doamne dumnezeule mare!Pai dacă până acum suntem în grafic!!, înseamnă că vom manca pește cât de curând!! La PASTE.evident ca la cel al cailor!!cai verzi pe care îi vede Barbu și muștele pe care le prinde!RUSINICAAAAAA.

Comentariile sunt inchise