Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu – intalnire cu contribuabilii in 20 decembrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea fiind organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.
Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: „Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV, „Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna DECEMBRIE 2018”, „Eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale”, „Case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene”.
Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcție Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro și este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.
Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro – https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu va organiza o intalnire cu contribuabilii in data de 20 decembrie la ora 11:00, la sediul AJFP, in sala de sedinte de la etajul II. Cei care vor sa se inscrie trebuie sa se grabeasca – sunt disponibile doar 84 de locuri.
Temele puse in discutie sunt: „Case de marcat – facilităţ, obligaţii, termene” si “Servicii electronice oferite de A.N.A.F”.