Administrația locală “a livrat” 446 de calculatoare către școlile din municipiul Giurgiu

In ajunul Craciunului au sosit in Giurgiu cele 446 de calculatoare pentru dotarea laboratoarelor de informatica ale scolilor din municipiu. Pentru ca echipamentele IT au sosit in perioada sarbatorilor de iarna, acestea au fost depozitate, iar luni, 13 ianuarie au fost livrate catre unitatile scolare.
In prezenta oficialilor de la Primarie, a primarului Nicolae Barbu si a directorilor de scoli din municipiu, calculatoarele au fost predate si transportate la fiecare unitate scolara in parte.“Astazi am livrat catre toate unitatile de invatamant din municipiul Giurgiu, calculatoare si monitoare – exact ceea ce era nevoie pentru dotarea laboratoarelor de informatica.
Este o promisiune pe care am facut-o in primul rand elevilor – aceea ca incepand din acest an, toate laboratoarele de informatica vor fi dotate cu echipamente IT performante.
Ceea ce pot spune tinerilor, este ca am avut o gandire economica, au ramas calculatoare disponibile, ceea ce inseamna ca vom dota toate clasele pregatitoare cu table interactive si calculatoare, urmand ca dupa ce vom face inca o evaluare a numarului total de calculatoare ramase sa dotam si gradinitele – la fiecare grupa de prescolari sa fie, pe langa un calculator si un videoproiector.
Nu a fost o investitie usoara, efortul admninistratiei locale a fost de peste 11 miliarde de lei vechi, insa patru sau cinci ani, din acest punct de vedere stam linistiti”, a declarat primarul Nicolae Barbu.