“Al doilea an in Senatul Romaniei”- a doua carte a senatorului Cristian Marciu

A vazut lumina tiparului cea de-a doua carte a senatorului Cristian Marciu, in care sunt cuprinse interpelarile si declaratiile politice din anul 2018.
De departe, cel mai actie parlamentar giurgiuvean, senatorul Cristian Marciu are “in fisa activitatii parlamentare” 71 de declaratii politice, 75 de luari de cuvant in plen, 74 de initiative parlamentare, 35 de intrebari si 8 interpelari. Si este doar la jumatatea mandatului…
Cu o prefata semnata de prof. Emil Talianu, cartea cuprinde declaratiile politice si interpelarile senatorului in cel de-al doilea an de mandat.
Localitatile giurgiuvene, primarii, problemele si realizarile acestora sunt subiectele predilecte ale declaratiilor politice sustinute in plenul Senatului de Cristian Marciu.
Comunele Varasti, Comana, Colibasi, Toporu, Gaiseni, Ogrezeni, Calugareni, Floresti Stoenesti, Adunatii Copaceni, Bucsani, Crevedia, Prundu, Bulbucata, Singureni, Letca Noua, Gostinu, Schitu, Vedea, Gostinari, Ghimpati, Clejani, Vanatorii Mici, Izvoarele, orasele Bolintin Vale, Mihailesti si municipiul Giurgiu – toate si inca multe altele “au beneficiat” de prezentarile plastice ale senatorului giurgiuvean.
Se poate spune ca “Al doilea an in Senatul Romaniei” este o cronica moderna a ritmului de dezvoltare din mediul rural giurgiuvean, scrisa cu maiestrie de senatorul Cristian Marciu.