Aloooo, “autoritățiliii”, îl informează oficial cineva și pe giurgiuvean?

Zvonurile cu morți, răniți și infectați cu COVID-19 în județul și municipiul Giurgiu au invadat rețelele de socializare.
Suntem o comunitate mică și fiecare este, dacă nu rudă, cel puțin prieten cu cineva care are un văr sosit din Italia, o mătușă din Spania sau o nepoată asistentă la Spital, astfel că “știrile” verificate din trei surse circulă și se amplifică repede.
Dacă azi de dimineață “radio șanț” anunța 5 infectați din municipiu, după amiază cifra aproape că s-a dublat și zvonistica dă 9 infectați, plus cazul de la Adunații Copăceni, plus alte două cazuri care cica sunt prin Bulbucata și iacătă de-o știre care să aducă spaimă și like-uri.
Ce face în acest timp Prefectura și DSP Giurgiu? Tac ca mortu-n păpușoi și respectă directiva lui Vela: “Pst! Nicio vorbă pentru presa locală, să nu se panicheze poporul”. Guguștiucilor, efectul e exact pe dos…
Site-ul DSP este mort și îngropat, ba și cu floricele colorate (asa cum se vede în foto), iar ultimul comunicat/amenintare este din 20 martie. Pe verificatelea…
Aloooo, “autoritățiliii”, îl informeaza oficial cineva și pe giurgiuvean?
Ion Diaconescu

2 comentarii

  1. NU V-A PLACUT COMENTARIUL MEU ????? DOMNUL ION DIACONESCU COMENTARIUL A FOST DE BUN SIMT DAR VAD CA DERANJEAZA.

  2. PREFER SA URMARESC, COMUNICATELE OFICIALE DECIT ABERATIILE UNOR JURNALISTI PANICATI CARE FAC PE EI DE FRICA SI ARUNCA IN SPATIUL PUBLIC ZVONURI NEVERIFICATE. ALOOO…… DUTE NEICA IN TEREN SI VERIFICA MATALE SI VINO CU DATE CONCRETE SI APOI SA NE SPUI CA SE CONFIRMA CA FIIND ADEVARATE DATELE PREZENTATE DE D-VS.

Comentariile sunt inchise