Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU, titular al proiectului “ Rețea termică – Bretea de legătură SUD ( N-C-S)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Giurgiu, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluării impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluării adecvate, de nesolicitare a evaluării impactului asupra corpurilor de apă și de emitere a actului de reglementare după completarea documentației pentru proiectul “ Rețea termică – Bretea de legătură SUD ( N-C-S)”, propus a se realiza în în judeţul Giurgiu, municipiul Giurgiu , str, Tudor Vianu (tronson 1), str. Libertății (tronson 2), zona PT Baciu (tronson 3) și str. Voestalpine (tronson 4) , NC și CF 36272 (str. Voestalpine), NC și CF 37995 (str, Tudor Vianu), NC și CF 37539 (str. Libertății), NC și CF 35238 (str. Cărămidarii Vechi, ad. Șc. Gen. nr.9).
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Giurgiu, în zilele de luni –joi între orele 9,00 – 13,00 , precum şi la următoarea adresă de e-mail: [email protected].
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.