APEL DE SELECTIE – MASURA 2/2A „Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL”

APEL DE SELECTIE nr.1/2019
Forma simplificata
MASURA 2/2A Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL

Asociatia Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu anunta lansarea apelului cu sesiune continua si selectie lunara, aferent anului 2019, in data de 25.03.2019, al MASURI 2/2A „Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL” .
1. Data lansarii apelului de selectie: 25.03.2019;
2. Data limita de primire a proiectelor: 31.12.2019
3. Tipurile de beneficiari eligibili pentru MASURA 2/2A Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL:
Fermierii (PFA,II, SRL): care detin ( in proprietate, comodat, inchiriere, arenda) un teren intravilan sau extravilan care permite realizarea unor spatii protejate cu dimensiunea intre 500 m2 si 1000 m2pentru cultivarea legumelor;
4. Fondul disponibil alocat pe sesiune: 225.000 euro;
5. Fondul disponibil alocat pe masura: 300.000 euro;
6. Valoarea sprijinului public nerambursabil este de 15.000 Euro.

7 . Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Sediul administrativ, Com. Slobozia, sat. Slobozia, soseaua Giurgiului, nr 3-4 . Proiectele se pot depune de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00, in zilele lucratoare.
8. Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii 2/2A „Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL” sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborate de GAL, disponibil pe pagina de web www.adrgiurgiu.ro .
9. Date de contact a GAL unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare:

Pentru a afla informatii suplimentare privind accesarea fondurilor nerambursabile prin Masura 2/2A „Sprijin forfetar pentru investitii in solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL”, puteti consulta toate documentele aferente acesteia pe pagina web www.adrgiurgiu.ro, sau la sediul administrativ din comuna Slobozia, sos. Giurgiului, nr. 3-4 sau ne puteti contacta la nr. de telefon 0766525952 sau prin e-mail: [email protected] .

10. Informatii detaliate privind accesarea fondurilor in cadrul Masurii 2/2A sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent Măsurii in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibil pe site-ul www.adrgiurgiu.ro sau la sediul administrativ al ADR GIURGIU, Com. Slobozia, sat. Slobozia, soseaua Giurgiului, nr 3-4, in format electronic si tiparit.