Au condus bauti si s-au ales cu dosare penale in seara de Craciun

Doi bărbați sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni, după ce au fost depistați conducând autoturismele pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Marți, 25 decembrie a.c., în jurul orei 21.25, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, au depistat în trafic, pe strada Gării din municipiul Giurgiu, un bărbat de 55 ani, din municipiul Giurgiu, care conducea un autoturism și emana halenă alcoolică.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest polițiștii au constatat că acesta a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea miercuri, 26 decembrie a.c., în jurul orei 03.00 a fost depistat un alt bărbat, de 22 de ani din comuna Vărăști, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 401, județul Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.